nedjelja, 4. travnja 2021.

Registracija Motora 50 Kubika

Registracija Motora 50 Kubika. Sa povećanjem kubikaže vozila cene troškova se naravno srazmerno povečavaju, na primer cena registracije vozila čija je zapremina. Cena registarcija vozila za vozila čija zapremina motora iznosi do 2000 kubika iznosi oko 14.000 din i to ne računajući porez.

Odlozena Obaveza Za Vlasnike Mopeda Moze Registracija I Bez Potvrde O Maksimalnoj Brzini B92
Odlozena Obaveza Za Vlasnike Mopeda Moze Registracija I Bez Potvrde O Maksimalnoj Brzini B92 from www.b92.net
Kada ne postoji ovlašćeni uvoznik, nezvanično smo dobili informaciju da se može priložiti račun koji je dobijen prilikom kupovine ali na njemu mora da stoji napisano koja je maksimalna brzina i kubikaža tog skutera. Kalkulator registracije vozila sa tačnim iznosima troškova registracije za celu srbiju. Ovaj kolačić kristi hubspot kako bi se pratili posjetitelji web stranice.

Dobija se sve sa slike i sve je novo.

Mopedi kapaciteta do 50 kubika idealno su prevozno sredstvo za gradsku vožnju. Za registracijo mora biti sklenjeno tudi obvezno zavarovanje. Stize nam polako preolece, a sa njim i voznja malih motora, zvanih bicikl sa pomocnim motorom, za koje je bila potrebna samo jedna registracija prilikom kupovine, pa ga vozit do mile volje. Kategorije koje mi trebaju su:


0 komentar:

Objavi komentar

 
Top